Hava Durumu

Sneijder'e bir uyarı daha

Geçtiğimiz hafta izinsiz konuştuğu gerekçesiyle para cezası kestiği ve ücretinde indirim istediği futbolcusuna taviz vermemeye kararlı olan sarı kırmızılı yönetim, yeni bir çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sneijder'e bir uyarı daha
2016-2017 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz’da İstanbul’da başlayacak olan Galatasaray, Wesley Sneijder’e bu konuda özel bir hatırlatma yaptı. Her yıl sezon başı kamplarına geç katılan Hollandalı’dan bu kez 1 Temmuz’daki ilk antrenmanda bulunması istendi.

Copa America’da forma giyen Muslera ile birlikte Euro 2016’da ter döken milli futbolcuların İstanbul’daki çalışmalara katılmayacağı Galatasaray’da, Wesley Sneijder’e özel bir ayrıcalık ve izin hakkı tanınmadı.

Sneider’in menajeri Guido Albers’e de, “O, bu takımın 2. kaptanı. Tüm takıma özverisi ile örnek olması gerekiyor” denildi. Ligin son haftalarında başına buyruk tavırları ile tepki çeken ve bu konuda menajeri ile de uyarılan Sneijder’in ilk çalışmaya katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.

Sneijder, eğer uyarıya rağmen sezon açılışına katılmazsa disiplin talimatnamesi uygulanacak. Bu da ücretinde indirime gitmesi ve kendisine çeki düzen vermesini isteyen Galatasaray yönetimi ile iplerin gerilmesine neden olabilir.

, Sneijder ,
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.