Hava Durumu

Şok! Dolaptan çıkan eşinin sevgilisinden dayak yedi

İstanbul Kağıthane’de yasak aşkını eve alan kadın ve sevgilisi hakkında kocanın şikâyeti üzerine “konut dokunulmazlığını ihlal” davası açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok! Dolaptan çıkan eşinin sevgilisinden dayak yedi
İstanbul Kağıthane'de yaşayan Murat Ç., eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek ablasıyla bir plan yaptı. Evi basan Murat Ç., ikiliyi yatak odasında yakaladı. Büyük şokyaşayan koca bir de eşinin sevgilisinden dayak yedi. Murat Ç.'nin şikâyeti üzerine dava açıldı.

Filmlere konu olacak olay 9 Ocak'ta yaşandı. Murat Ç. ve Zeynep Ç. çifti, 3 yıllık evliydi. Evliliklerinin son zamanlarında ikili sürekli tartışıyor ve kavga ediyorlardı. Murat Ç., eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. Ablasıyla bir plan yapan Murat Ç., işe gitmek için evden ayrıldı. Abla Neriman Ç. ise sokakta gizlenerek yengesinin evini gözetlemeye başladı.

ÂŞIĞI DOLAPTAN ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre abla, bir müddet sonra apartmana bir erkeğin girdiğini gördü. Şahsın uzun süre çıkmaması üzerine kardeşine haber verdi. Eve gelen Murat Ç., zili çaldı. Fakat kapı açılmadı. Bunun üzerine genç adam, kapıyı tekmelemeye başladı. Eşi Zeynep Ç. kapıyı açınca hızla içeri girdi. Odaları ve dolapların içini aradı. Yatak odasına girdiğinde dolapta saklanan sevgili İrfan Y.'yi gördü.

İkili arasında arbede çıktı. İrfan Y., sevgilisinin kocasını darp etmeye başladı. Sesleri duyan komşular olayı polise bildirdi. İddianamede, eşine ait olan bir eve sevgilisini alarak konut dokunulmazlığını ihlal eden eş Zeynep Ç. ve sevgili İrfan Y. hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "basit yaralama" suçları kapsamında 3'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

ALDATILAN EŞ 'MÜŞTEKİ' OLDU

Aldatılan Murat Ç.'nin şikâyeti üzerine olayla ilgili savcılıkça soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma sonunda, karısı tarafından aldatılan Murat Ç.'nin mağdur olarak yer aldığı bir iddianame hazırlandı. (Hürriyet)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.