Hava Durumu

Şok eden sözler: Kadın değilsiniz!

Beyaz TV'de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programına telefonla bağlanan kadın izleyicinin anlattıkları sunucu Nur Viral'i gözyaşlarına boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok eden sözler: Kadın değilsiniz!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan uzman Canten Kaya, izleyiclerin özel hayatlarında yaşadıkları sorunları canlı yayında cevapladı. Canlı yayına telefonla bağlanan Şehnaz Hanım'ın anlattıkları herkesi duygulandırdı.

Eşiyle çocuk sahibi olamadıklarını söyleyen Şehnaz Hanım tüp bebek tedavisine gittiğinde ise rahim kanseri olduğunu öğrendiğini söyledi. Kocasının çocuk sahibi olmayı çok istemesinden dolayı ayrılmayı teklif ettiğini ancak eşinin kabul etmediğini söyleyen kadın izleyicinin söyledikleri Nur Viral'i ağlattı.

Yaşadıklarını anlatan izleyici, "7 yıldır evliyim. Biz anne baba olamadık ve tüp bebek yapmaya karar verdik. Ancak tüp bebek yapmaya gittiğimizde rahim kanseri olduğumu öğrendim. Teşhis çok geç konulduğu için rahmimi aldırmaktan başka çare yok. Doktor bana 'Size dışardan bakan kadın olarak görebilir, ancak kadın değilsiniz' dedi. Eşim hiç bir şekilde yaşanmıyor konuşmaya. Evlat edinmek istedim ancak eşim kabul etmedi. Kendisi çocuk sahibi olmayı çok istiyor. Eşime bu nedenle boşanmayı teklif ettim ancak kabul etmedi. Ama ilerleyen yıllarda çocuk sahibi olmamasından dolayı büyük pişmanlık ve üzüntü yaşarsa diye korkuyorum" dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Nur Viral ile uzman Canten Kaya da kadın izleyiciye tavsiyelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.