Hava Durumu

Şok gelişme! Karaman sapığını 16 yıl önce ihbar etmiş

'Karaman sapığını 16 yıl önce ihbar etlim' Öğrencilere cinsel istismardan tutuklanan M.B.'nin, eski komşusu, "O zaman (16 yıl) jandarma bu işi çözebilse bu duruma gelmezdi" sözleri üzerine cumhuriyet savcısı soruşturmayı genişletti

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok gelişme! Karaman sapığını 16 yıl önce ihbar etmiş
Karaman'da bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ve öğretmenlikten atılan M.B.'nin, eski iş yeri komşusu M.T.'nin, "O zaman Jandarma bu işi çözebilse bu duruma gelmezdi'' şeklindeki sözlerinin basın yayın organlarında yer alması üzerine cumhuriyet savcısı, soruşturmanın genişletilmesine karar verdi.

Haberin basın organlarında yer almasının ardından Cumhuriyet Savcısı Murat Ünlü, kolluk kuvvetlerinden M.B.'nin eski komşusu M.T.'nin ifadesinin alınmasını istedi.

4483 Sayılı yasa kapsamında, Karaman'ın Ayrancı ilçesindemeydana geldiği ileri sürülen olayla ilgili, kamu çalışanlarından görevini ihmal edenler hakkında soruşturmanın genişletilmesine karar veren Cumhuriyet Savcısı Unlü'nün, kolluk kuvvetleri tarafından hazırlanacak dosyanın kendisine ulaşmasından sonra soruşturmayı derinleştireceği ve konunun araştırılması için ilgili kurumlara resmi vazı yazacağı öğrenildi.

ÇOCUKLARI GEZDİRİYORDU

Karaman'da cinsel istismar iddiasıyla hakkında dava açılan M.B.'nin eski komşusu M.T., konuya ilişkin açıklamasında, "O zaman (2000 yılında) jandarma bu işi çözebilse bu duruma gelmezdi.İçim yandı" demişti.

M.T., Ayrancı'da şahısla ilk karşılaştığında ilçede çocukları sürekli aracıyla gezdiren M.B.'den şüphelendiğini, şahıstan satın aldığı bilgisayarda müstehcen yayınlar çıkması üzerine durumu İlçe Jandarma Komutanına sözlü olarak bildirdiğini belirtmişti.

"BİLGİSAYARINDAN PORNO ÇIKTI"

Bunun üzerine komutanın durumu Karaman'da İl Jandarma Komutanlığına bildirdiğini, Karaman'dan gelen yetkililerin bilgisayarı incelediğini anlatan M.T., sanığın bir süre izlendiğini fakat mağdur çocukların ailelerinin M.B'den şikayetçi olmaktan kaçındıklarını öne sürmüştü.

"EYVAH BU İŞLERE YİNE BAŞLAMIŞ"

Şahsın daha sonra İstanbul'a gittiğini, bir süre sonra tekrar Karaman'a döndüğünü berber arkadaşının dükkanında öğrendiğini iddia eden M.T., "Berber bana, 'Maşallah M.B. hoca yine çocuklara ders vermeye başlamış, sakal falan koymuş' (bırakmış) dedi. Ben o zaman kendi kendime 'eyvah, bu işlere yine başlamış" dedim.

Dükkan kalabalık olduğu için bir şey diyemedim. Bir sosyal paylaşım sitesindeki kendi hesabımda O zaman da çocuğun birinin babasını uyarmıştım. Çocuğuna sahip çık dedim. Kimseyi inaııdıramadım. Aslında inandılar ama herhalde duyulmasını istemediler' demişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.