Hava Durumu

Şok gelişme! "Milli takıma gelmiyorum..."

Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrılan Ömer Toprak'tan şok bir adım geldi. Alman Kicker gazetesinin haberine göre, Ömer Toprak, milli takım kariyerini sonlanması pahasına Hollanda maçı için gelmeyecek. Ömer Toprak da yaptığı açıklamada, Hollanda maçı için Milli Takım'a gelmeyeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2015 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok gelişme! "Milli takıma gelmiyorum..."
Ömer Toprak, Fatih Terim'in Hollanda maçı kadrosuna almasına rağmen, milli takıma gelmeyecek. Milli takım kampında yaşanan silah olayının ardından, A Milli Futbol Takımı'na gelmeyen; ancak daha sonra Fatih Terim'in, Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı sırasında Almanya'da görüştüğü Ömer Toprak konusunda şok bir gelişme yaşandı.
 
Terim'in Hollanda maçı için kadroya çağırdığı Ömer Toprak'ın, milli takım kariyerinin sonlanması pahasına çağrıya olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Ömer Toprak da yaptığı açıklamada, Hollanda maçı için Milli Takım'a gelmeyeceğini açıkladı. 
 
Toprak da Bayer Leverkusen, Atletico Madrid maçının ardından milli takım konusundaki sorulara yanıt vermemiş ve "Bu konuda konuşmak istemiyorum" demişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.