Hava Durumu

Şok iddia! Hadise'nin annesi intihar mı etti?

Hadise'nin basın danışmanı anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunduğu yönündeki haberleri "İntihar etmedi, zehirlendi" diyerek yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok iddia! Hadise'nin annesi intihar mı etti?

Ünlü sanatçı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün kızlarına "Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz" diye not bırakıp çok sayıda uyku hapı içtiği iddia edildi. Konu hakkında açıklamaya yapan sanatçının basın danışmanı iddiaları yalanladı.

"İNTİHAR ETMEDİ, ZEHİRLENDİ"

İntihar iddialarının ardından açıklama yapan Hadise'nin basın danışmanı Emre Duymaz; 'Hadise'nin annesi intihar etmedi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle 15 gün önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından da taburcu oldu' dedi.

UYKU İLACI İÇEREK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU İDDİASI

Sanatçının annesi Gülnihal Açıkgöz'ün, uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Açıkgöz'ün ilaç içmeden kızlarına bir mektup bıraktığı ve "Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz" yazdığı söylendi.

Kızları, annelerinden haber alamayınca site güvenliğine bildirmiş. Polis eşliğinde kapısı açılan Gülnihal Açıkgöz'ün hemen hastaneye kaldırıldığı ve bir hafta tedavi gördüğü söylenmişti. Açıkgöz'ün kızlarına "Aranızdaki para meselelerinden ve kavgalarınızdan sıkıldım" diyerek sitem ettiği de iddia edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.