Hava Durumu

Sokak ortasında bıçaklı saldırı

Adana'nın Kozan ilçesinde cadde üzerinde yürüyen bir kişi uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı. Yaralı gence ambulans gelene kadar cadde üzerinde ikamet eden vatandaşlar müdahale ettiler

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında bıçaklı saldırı

Edinilen bilgiye göre olay, Tavşantepe Mahallesi Yusuf Halaçoğlu Bulvarı 24 Kasım Konutları civarında meydana geldi. Sezer Ulus (23) adlı genç cadde üzerinde yürürken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Genci kanlar içinde yerde gören mahalleli vatandaş hemen gencin yardımına koştular. Yaralı gencin kanamasını durdurmak için mahalleli vatandaşlar ellerinde havlu ve bezlerle müdahale ederek hemen sağlık görevlilerine haber verdiler. Mahalleli vatandaşlar kanaması olan genci sağlık görevlileri gelen kadar uzun süre konuşturarak bilincinin kapanmaması içinde mücadele verdiler.

Sağlık ekipleri yaralı genci ilk müdahalesini yaptıktan sonra Kozan Devlet Hastanesi acil polikliniğine kaldırdılar. Polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yaparken olayın yaşandığı yerde bir adet tabanca bulunduğu öğrenildi.

Olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için polisin çalışma başlattığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.