Hava Durumu

Sokak ortasında genç kadına kurşun yağdırdı!

Kayseri'de husumetli olduğu iddia edilen 25 yaşındaki kadına kurşun yağdıran şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2019 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2019 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında genç kadına kurşun yağdırdı!

Edinilen bilgiye göre 15 Mart tarihinde gece saatlerinde Gesi Fatih Mahallesi Hanedan Sokak üzerinde meydana gelen olayda F.B. (25) isimli kadın, kendisini takip eden ve önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen G.T. (36) tarafından silahla vuruldu.

Vücuduna aldığı 4 mermi ile ağır yaralanan F.B., ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası geniş çaplı araştırmalara başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli G.T.'nin olaydan sonra kaçtığı otomobili kovalamaca sonucu yakalarken, otomobildeki Ö.Y. ve Y.B.'yi gözaltına aldı.

Olayın şüphelisi G.T.'yi yakalama çalışmalarına devam eden ekipler, sabah saatlerinde Mimsin mahallesinde bulunan bir ikamette firari G.T.'yi düzenledikleri operasyonla yakaladı. Yapılan aramalarda seri numarası bulunmayan Hırvatistan menşeili 9.19 mm çapında fişek atan AGRAM 2000 marka, 'vahim nitelikli' silahlardan sayılan tam otomatik tabanca ve şarjörü ile 59 adet 9.19. mm fişek ele geçirildi. Yapılan araştırmalarda ayrıca G.T.'nin 6 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Yaralı F.B.'nin ise tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan G.T., geçirildiği sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.