Hava Durumu

Sokak ortasında karısını dövdü! Serbest bırakıldı

Kağıthane'de sokak ortasında karısını döverken çevredeki vatandaşlardan meydan dayağı yiyen Mehmet T., çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı. 'Yaralama' ve 'Tehdit' suçlarından savcılığa getirilen Mehmet T.'nin 'Elimdeki rulo halindeki kağıtlarla vurdum' dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında karısını dövdü! Serbest bırakıldı

Sabah saatlerinde anlaşmalı boşanmak için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Nevin T. ve Mehmet T. evrak eksikliği nedeniyle davayı açamadı. Adliyeden ayrılan çift yolda gittiği sırada bir anda tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Mehmet T. eşi Nevin T'ye vurması üzerine sokaktaki vatandaşlardan meydan dayağı yemiş ve gözaltına alınmıştı. Polis merkezinde ifadesi alınan Mehmet T., 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi. Burada sorgulanan Mehmet T. Savcılık tarafından serbest bırakıldı.

"Elimdeki kağıtlarla vurdum"
İstanbul Adliyesinde Savcılıkça sorgulanan Mehmet T., "Boşanma dilekçesi vermek için adliyeye gelmiştik, evrak eksikliğinden dolayı dilekçeyi veremedik. Yolda giderken beni tahrik etti, bende elimdeki kağıtlarla vurdum" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.