Hava Durumu

Sokak ortasında 'mastürbasyon' kabini!

New York’ta erkeklerin stres atması için eski telefon kulübeleri ‘mastürbasyon kabinine dönüştürüldü. Hızlı internet bağlantısının da bulunduğu bu kabinleri günde ortalama 100 erkek kullanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında 'mastürbasyon' kabini!
Seks oyuncakları üreticisi bir firma tarafından geliştirilen mastürbasyon kabini 'GuyFi' projesi ilk kez New York'ta başladı.
Gün içinde stresli olan erkeklerin rahatlaması için yapılmış olan bu kabinler şimdilik New York'un 5. cadde ve 28. caddelerinde yer alıyor.

ÜCRETSİZ GİRİŞ

Eski telefon kulübelerine yapılan bu kabine giren erkekler şık ve rahat bir koltukla karşılaşıyor. Kabinin içinde hızlı internet bağlantısına sahip olan bir laptopta bulunuyor. Kabine giriş ise tamamen ücretsiz.



GuyFi'ın üreticisi olan Adam Lewis bu projeyi Amerika'nın pek çok şehrine yayacaklarını ifade etti.

Ayrıca Adam Lewis;

“GuyFi projesini yaparken nasıl bir tepki alacağımızı bilmiyorduk. Proje hayata geçtikten çok kısa bir süre sonra günde ortalama 100 erkek bu kabinleri kullanarak rahatlıyor. Günümüzde iş yoğunluğu ve stresten dolayı mastürbasyon yapmaya vakti olmayan erkeklerin stres oranları çığırından çıkmış durumda. GuyFi sayesinde daha güler yüzlü erkekler görmeyi hedefliyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.