Hava Durumu

Sokak ortasında öldürdü

Konya'da bir kişi, beş ay önce evlendiği karısını, ayrıldığı iki çocuğunun babasıyla görüştüğü için sokak ortasında bıçakla öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2012 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2012 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında öldürdü
Cinayetten 3 saat sonra yakalanan zanlı, önce "ben öldürmedim" derken, olay anında giydiği montunun kolunda kan damlaları çıkınca," Karımı öldürdüm, namusumu temizledim, pişman değilim" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi Rauf Denktaş Caddesinde meydana geldi. Dayısının oğlu Mustafa Cevizaltı ile misafirlikten dönen 29 yaşındaki iki çocuk annesi Dilber Yılmaz yanına motosikletle gelen kasketli bir şahıs tarafından 11 yerinden bıçaklandı. Kadını bıçaklayan şahıs, olay yerinden motosikletle kaçtı. Cinayet anını gören Erkan Neğis, sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Yılmaz hayatını kaybetti.

Polis, olay yerine gelerek görgü tanığı Neğis ile görüştü. Neğis, kasketli bir kişinin motosikletten inip kadını defalarca bıçakladığını ve kaçtığını anlattı. Kadının yanında bulunan Mustafa Cevizaltı'yı bulan polis, şüphelinin kasketli bir kişi olduğunu ve 3 aydır ayrı yaşadığı Dilber'in eşine benzediğini söyledi.

Bunun üzerine polis, Dilber Yılmaz'ın kocası Mehmet Y'ın (32) ailesinin yaşadığı eve gitti. Evin bahçesinde yapılan aramada kırmızı bir motosiklet bulundu. Bir süre sonra evin yan sokağında kasketli ve deri montlu Mehmet Y'ı polis yakaladı.

ÖNCE ÖLDÜRMEDİM SONRA 'NAMUSUMU TEMİZLEDİM' DEDİ


Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Mehmet Y, "Cinayeti ben işlemedim, karımı ben öldürmedim. Beni dinden imandan çıkarmayın" dedi. Polis görüşme yaptığı şahsın montunun kolunda birkaç kan damlası buldu. Bu kanlar ne diye soran polise şüpheli, bu kez cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Olayda kullandığı bıçağın yerini polise gösteren Mehmet Y, "Karımı ben öldürdüm, namusumu temizledim, pişman değilim" diye bağırdı.

Daha önce kız kardeşini taciz eden bir kişiyi bıçakladığı için cezaevine giren ve bir çok suçtan kaydı bulunan Mehmet Y'ın, cinayeti işlemesinin sebebinin de, karısının boşandığı ilk eşiyle halen görüşmeye devam etmesi olduğu iddia edildi.

DAHA ÖNCE TEHDİT ETMİŞ


Hastanede hayatını kaybeden Dilber Yılmaz'ın ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu, 5 ay önce Mehmet Y ile evlendiği fakat geçinemedikleri için 3 ay önce ayrı yaşamaya başladıkları öğrenildi. Dilber Yılmaz'ın, boşandığı eşiyle görüşmeye başlaması üzerine Mehmet Y tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı. İki gün önce Dilber Yılmaz'ın evine giderek seni öldürürüm diyerek tehdit ettiği ve gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şikayetten iki gün sonra sadece iki ay aynı evi paylaştığı karısını öldüren şüphelinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.