Hava Durumu

Sokak ortasında tecavüz dehşeti

İstanbul’un en kalabalık semtlerinden olan bölgede eli bıçaklı saldırgan, üniversiteli genç kıza bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz etti. Saldırgan polisin Pendik'te yaptığı operasyonla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında tecavüz dehşeti
Önceki gece yarısından sonra yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de buluşup yemek yedi. Grup ilerleyen saatlere kadar birlikte zaman geçirdi. Gecenin sonunda ise E.F.B., Bostancı’daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi’nden dolmuşa bindi.

Sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı. Takip edildiğini fark eden ancak kaçacak yer bulamayan E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan diğer eliyle genç kızın ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürdü. Ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz etti.

Tecavüzcü, genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldı.

KAÇAN SALDIRGAN EVİNDE YAKALANDI

Saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını verdi. İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti.

Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı. Saldırganın ayrıca uyuşturucudan, dolandırıcılık ve hırsızlıktan poliste kaydının olduğu öğrenildi.

Tecavüze ve gaspa uğrayan mağdur E.F.B. şüpheliyi Gasp Büro Amirliği'nde teşhis ederken ifadesinde "Yolda yürürken arkamdan ayak sesleri duydum. Biri kolumu tutup sırtıma bıçak dayadı. Tecavüz edip para ve cep telefonumu gasp etti. Sonra tekmeleyip kaçtı" dediği öğrenildi.

Kadıköy, Bağdat caddesinde tecavüze uğradığını, para ve cep telefonun gasp edildiğini söyleyerek şikayetçi olan E.F.B.'nin şüpheli Cengiz A.'yı Gasp Büro Amirliği'nde teşhis ettiği öğrenildi. Gasp Büro Amirliği'nde ifade veren mağdur E.F.B. "Arkadaşlarımla eğlendikten sonra evime dönüyordum. Minibüsten indikten sonra eve doğru yürüyordum. Arkamdan ayak sesleri duydum. Kulağımdaki kulaklığı çıkararak adımlarını sıklaştırdım. Arkamdaki kişi biriyle telefonla konuşuyordu. '15-20 dakikaya eve gelirim' diyordu. Dakikalar sonra bu kişi koluma girip bıçağı sırtıma dayadı. Bana 'seni delik deşik ederim' diyerek zorla öpmeye başladı. Daha sonra tecavüz etti. Para ve cep telefonumu aldıktan sonra beni zorla minibüsüne bindirmek istedi. Ona yalvardım. Ağladım. Bunun üzerine beni tekmeleyip orada bıraktı. Kendisi uzaklaştı" dedi. Mağdur E.F.B.'nin daha sonra evine gittiğini durumu ailesine anlattığını ve birlikte polis merkezine gittiklerini anlattığı öğrenildi.

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.‘nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi. Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirilen şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve “Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası C.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi ...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.