Hava Durumu

Sokakta içki içen kadına meydan dayağı

Sahilde içki içip sarhoş olan kadın ve sevgilisine meydan dayağı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2013 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokakta içki içen kadına meydan dayağı

Beşiktaş İskelesi’nde bir kadına atılan meydan dayağı, amatör kamera tarafından görüntülendi. Görgü şahitleri sarhoş olduğunu iddia ettikleri kadının, sevgilisi ile birlikte içki içerek çevredekileri rahatsız ettiğini ve tartışmanın bu nedenle çıktığını öne sürdü.

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz hafta Beşiktaş İskelesi’nde meydana geldi. İddiaya göre geceyi bir eğlence mekanında geçiren bir kadın ve sevgilisi sabah 08.30’da Beşiktaş İskelesi’ne geldi. Burada içki içmeye devam eden sevgililer, yüksek sesle çevredekilere bağırmaya ve küfretmeye başladı. Duruma tepki gösteren bir vatandaş, sevgililerinin içkilerini bulunduğu poşeti alarak fırlattı. Duruma sinirlenen kadın, kendilerine tepki gösteren vatandaşa saldırdı. Vatandaşın sarhoş olduğu iddia edilen kadına yanıtı sert oldu. Sinirli vatandaş, sarhoş kadına adeta meydan dayağı attı.

MEYDAN DAYAĞI KAMERADA

İskelede yaşanan meydan dayağı amatör bir kamera tarafından da görüntülendi. Görüntülerde birbirine giren kadın ve adamı güvenlik güçleri ayırmaya çalışıyor. Arbede sırasında kadın yerlerde sürükleniyor.
Görgü şahidi bir vatandaş, “Buraya sabah zil zurna sarhoş geldiler ve etrafa küfür etmeye başladılar. Bira şişelirin arkadaş aldı. Olay daha da büyüdü, birbirlerine vurmaya başladılar. Polis geldi şahısları uzaklaştırdı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.