Hava Durumu

Sokakta Selahattin'den çok var

Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen usta oyuncu Olgun Şimşek, Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Selahattin karakterinde herkesin kendinden bir parça bulduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokakta Selahattin'den çok var

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde dün öğrencilerle keyifli bir söyleşi yapan Olgun Şimşek, "Yalan Dünya"daki Selahattin'in Türkiye'de yaygın erkek tipini yansıttığı için izleyici tarafından çok sevildiğini belirtti. Selahattin'in eşini aldatmasının dahi, seyircide olumsuz bir etki yaratmamasını ise herkesin yaşamak isteyip de yaşayamadığı evrensel hisleri cesurca ortaya koymasına bağladı. Böyle bir karakteri oynadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Şimşek, herkesin oyuncu olabileceğini fakat yalnızca profesyonel oyuncuların farklı tiplemeleri canlandırabileceğini vurguladı.

Başbakan da içimizden biri

"Türk toplumu olarak insan yavrusu yetiştirmek konusunda çok başarılı bir millet olmadığımız ortada" diyen Şimşek, genel olarak babaya verilen rolün; aile bireyleri yetiştirmede problemler yarattığını savundu. Şimşek; Başbakan'ın sert söylemler içinde bulunmasının, toplumun genel ruh haline benzediğini, pek çoğumuzun bu ruh halini yaşadığını sözlerine ekledi.  

Diziler toplumu bozamaz

Dizilerin toplumu bozduğu yönündeki söylemlere karşı çıkan Şimşek, "Koskoca bir toplum dizilerle genel karakterini bozacaksa burada toplumun eğilimleri tartışılmalıdır" dedi. (Hakan Bargun-Özgür Acer)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.