Hava Durumu

Sol kanada gurbetçiler

Bursaspor, kadrodaki yabancı oyuncu sayısının fazlalığı nedeniyle Türk pasaportlu futbolculara yöneldi ve dikkatlerini gurbetçi oyuncu pazarına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2012 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2012 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sol kanada gurbetçiler
 Kadrodaki yabancı oyuncu sayısının fazlalığı nedeniyle Türk pasaportlu futbolculara yönelen ve bu nedenle dikkatlerini gurbetçi oyuncu pazarına çeviren Bursaspor'da Alper Uludağ ve Olcay Şahan isimleri ön plana çıkmasına karşın Yeşil Beyazlılar istediği verimi alamadı. Alemannia Aachen'ın sol kanat oyuncusu 1990 doğumlu Alper Uludağ'ın peşine düşen Bursaspor'un karşısına Fenerbahçe çıktı. bu oyuncunun bonservisinin 600 bin Euro olduğu belirtiliyor.

OZAN GİDİYOR MU?

Timsah'ın gündemindeki bir diğer gurbetçi ise Olcay Şahan. Sezon içinde de gündeme gelen Şahan, Kaiserslautern'de forma giyiyor. 1987 doğumlu sol kanat oyuncusunun bonservisi 1 milyon 500 bin Euro. Bu oyuncunun da peşinde Galatasaray bulunuyor. Bolusporlu Ferhat, Alper ve Olcay'ın sol kanatta görev yapması ve Yeşil Beyazlıların arayışlarını bu mevki için yoğunlaştırması Ozan İpek'in takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.