Hava Durumu

Son dakika şoku

Bursaspor’a Ertuğrul Sağlam zamanında transfer olan ancak önce Mersin’e ardından da Orduspor’a kiralanan İbrahim Kaş ileriyi görmek için daha olgun bir karar vermesi gerektiğini belirtirken; “Kim Bursaspor’da oynamak istemez ki?” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son dakika şoku

Hikmet Karaman, daha önce çeşitli kulüplere kiralık olarak verilen futbolcuların durumunu yeni sezon öncesi gözden geçirecek. Bu futbolcuları sezon öncesi genç oyuncularla birlikte çalışmaya alacak olan Karaman, ardından da gönderilmesini istediği futbolcuların listesini yönetime sunacak. Karaman, Ozan, Yenal, İsmail Haktan, Yavuz, Ahmet Arı, Abdulmuttalip, Anıl, Bedri Can, Emre Pehlivan, İlhan Depe, Mehmet Sak, Tunay Acar, Onur, İbrahim Kaş ile yabancılar Tagoe, Forsell ve Bangura’nın durumunu gözden geçirecek.

İLERİYİ GÖRMELİYİM

Eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından Mersin İdmanyurdu ardından da Orduspor'a kiralık olarak gönderilen İbrahim Kaş, iki sezondur son dakika şoku yaşadığını söyledi. İki yıldır mağdur olan taraf olduğunu belirten İbrahim Kaş, “İki sezondur son gün şoku yaşıyorum. Buna anlam veremiyorum. Şu anda yine karamsarım. Beni 8-9 takım arıyor, kampa gittikten sonra ‘oynayacaksın’ deniyor son gün yine takım arıyorum ve sıkıntı çekiyorum. Hikmet Karaman ile daha önce hiç çalışmadım. Onunla görüşüp, ileriyi görmek açısından daha olgun bir karar almak istiyorum” dedi.

SAĞBEK OYNATSAK

“Kim Bursaspor'da oynamak istemez ki?” diyen İbrahim; “Bursaspor'a gelmeden önce Galatasaray'dan teklif almıştım. Ama o dönem Ertuğrul Sağlam anne ve babamı arayıp beni getirdi. Ardından bana yapılanlar hoş olmadı. Stoper olarak geldim imzayı attıktan sonra ‘sağbek oynatsak olur mu?’ dediler” ifadesini kullandı. Geçen sezonu kiralık geçiren futbolcuları 10 Haziran'da genç oyuncularla birlikte çalışmaya alacak olan Karaman, antrenmanların ardından da gönderilmesini istediği futbolcuların listesini yönetime sunacak. Bazı futbolcular ise yine kiralık olarak başka takımlara gönderilecek.

Kırmızı sonrası aforoz

Bursaspor’a İspanya’nın Getafe takımından transfer olan İbrahim Kaş, Avrupa Ligi play-off’unda oynanan Anderlecht maçında iki sarıdan gördüğü kırmızı kartla taraftarın büyük tepkisini toplamıştı. O dönemin ardından Mersin İdman Yurdu’na kiralanan Kaş, geçen sezonu da Orduspor’da geçirmişti. İbrahim, stoper oynamasına karşın Bursaspor’da sağ bek oynatılmış ve bu durum tecrübeli oyuncunun tepki göstermesine sebep olmuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.