Hava Durumu

'Son düdüğe kadar savaşacağız'

Taraftar desteğiyle çok daha agresif oynadıklarını belirten Bursaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Şemsettin Baş, "Bize inanın ve yanımızda olun. Bu takım son düdüğe kadar elinden gelen her şeyi sahada verecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2017 05:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2017 05:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Son düdüğe kadar savaşacağız'

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde play-off mücadelesi veren Bursaspor Durmazlar, ikinci yarı perdesini 7 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsun Büyükşehir Belediye Anakent maçıyla aralayacak. Kulüp televizyonunda açıklamalarda bulunan Başantrenör Şemsettin Baş, ikinci devreye en iyi şekilde hazırlandıklarını ancak ikinci yarıda kendilerini birbirinden zorlu maçların beklediğini söyledi. Ligde düşme adaylarının dahi varını yoğunu ortaya koyacağını dile getiren Baş, "Verilen arada biraz dinlendik, nefeslendik ama iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Çünkü iyi bir ritim bulmuştuk. Bu aralar bazı takımlara iyi gelmez. Umarım bize iyi gelmiştir" dedi.

ONLARLA DAHA AGRESİFİZ

Bütçe olarak bakıldığında ligdeki 18 takım içerisinde 12-13. sıralarda bulunduklarını ancak sıralamada 3. sıradaki Acıbadem Üniversitesi'yle aynı galibiyete sahip olduklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, Yeşil Beyazlı taraftarlara da mesaj gönderdi. Bu başarıyı sürdürebilmek için daha fazla desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Şemsettin Baş, "Bizi sahada iten bir taraftarımız var. Onların desteğiyle çok daha agresif, çok daha başarıya aç bir takım oluyoruz. İkinci devrede de salonun dolu olmasını istiyoruz. Maç kaybedebiliriz ama 'savaşmadılar' dedirtmek istemiyoruz. Bize inanın ve yanımızda olun. Bu takım son düdüğe kadar elinden gelen her şeyi sahada verecek" dedi.

HAMLE YAPMAYACAĞIZ

Sezon başında inandığı oyuncularla yola çıktığını ve karakterli bir takım kurduklarını belirten Şemsettin Baş, "Bütçe doğrultusunda birtakım riskleri göze almak zorundaydık. Bazı takımlar gibi cömert transferler yapamazdık. Ofans anlamında oyuncularımı çok özgür bırakan ama savunma, mücadele anlamında gerekli müdahalelerde bulunan bir antrenörüm. Dönem dönem sakatlıklar, sıkıntılar yaşadık ancak o dönemleri de en az hasarla atlattık. Kadroya başka hamle düşünmüyoruz. Takımımın şu anki durumundan memnunum" şeklinde konuştu. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.