Hava Durumu

Son gün 2 imza

Timsah ara transfer döneminin son gününde iki oyuncuyu kadrosuna kattı. 8 numara pozisyonu için arayışını sürdüren Yeşil Beyazlılar, Lens forması giyen İngiliz John Bostock ve Schalke 04'te oynayan gurbetçi Alper Ademoğlu'yla anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son gün 2 imza

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KONTROLLER İSTANBUL'DA

Ara transfer döneminde daha önce kadrosunu Moussa Sow, Gheorghe Grozav ve Abdullahi Shehu ile güçlen-diren Bursaspor son gün iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Yeşil Beyazlılar, Fransa 2. Lig takımlarından Lens forması giyen John Bostock ve Almanya'nın Schalke 04 takımında oynayan gurbetçi krampon Alper Ademoğlu ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki İngiliz Bostock ile 2.5, 19 yaşındaki Alper ile de 1,5 yıl artı 2 yıl opsiyonlu sözleşme imzalandı. Transferin son günü olması sebebiyle vakit darlığından dolayı her iki oyuncu da İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi. Yeşil Beyazlı yönetim Bostock'u 'Fırsat transferi' olarak nitelendirirken, Alper Ademoğlu'nun da 'Geleceğe yatırım' olarak nitelendirildiğine vurgu yaptı.

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

John Bostock'un transferini ilk olarak kulübü Lens resmi sitesinden yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Merkez orta saha ve 8 numara pozisyonunda oynayan Bostock bu sezon takımında 15 maçta görev aldı. Süre sıkıntısı çeken İngiliz futbolcu geçen sezon 32 maçta forma giyip 6 gol atarak Fransa 2. Ligi'nde yılın oyuncusu seçilmişti. 26 yaşındaki Bostock'un geçmişinde Tottenham, Swindon Town, Toronto, Royal Antwerp ve Oud Heverlee Leuven kulüpleri de var. Schalke 04'ün U19 Takımı'nda oynayan Alper Ademoğlu ise bu sezon 13 maçta görev aldı. Genk ve Anderlecht genç takımlarında da oynayan 19 yaşındaki gurbetçi krampon Belçika pasaportu taşımakta. Alper Ademoğlu Belçika U17 Takımı ile 10 maça çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.