Hava Durumu

Son seri 8 yıl önce

Süper Lig'e yükselmek için son iki maçını kazanmak zorunda olan Bursaspor bu başarıyı elde ederse 5 maç üst üste sahadan galibiyetle ayrılmış olacak. Yeşil Beyazlılar aynı başarıyı şampiyonluk sezonunda elde etmişti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2020 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2020 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son seri 8 yıl önce

HEPSİ SAĞLAM'LI DÖNEMLER

Süper Lig yolunda kalan iki maçını da kazanmak zorunda olan ve rakiplerinin kaybedeceği puanları bekleyecek Bursaspor bu durumda üst üste oynadığı 5 maçtan da galip gelmiş olacak. Yeşil Beyazlılar dörtlü galibiyet serisini son olarak 2011-12 sezonunda elde etti. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Yeşil Beyazlılar ligin 26 ve 29'uncu haftaları arasında Manisaspor'u deplasmanda 3-1, Başakşehir'i sahasında 2-1, Samsunspor'u deplasmanda 3-0 ve Karabükspor'u Bursa'da 3-0 yenmişti.

ANADOLU DEVRİMİ DÖNEMİ

Bursaspor şimdi aynı başarıyı tam 8 yıl sonra yakalamanın peşinde. Yeşil Beyazlılar üst üste beş maçı da şampiyon olduğu sezon kazandı. Yine Ertuğrul Sağlam'ın takımın başında olduğu dönemde Timsah, 6 ve 10'uncu haftalar arasında Sivasspor, Diyarbakırspor, Manisaspor, Deniz-lispor ve Başakşehir karşısında üç puan almıştı. Timsah'ın ayrıca Anadolu devrimine imza atarak şampiyonluğa ulaştığı 2009-10 ve ligi üçüncü sırada bitirdiği 2010-11 sezonlarında 6'şar maçlık galibiyet serisi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.