Hava Durumu

Sönmez Ailesi’ne ödül yağmuru

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi tarafından verilen ‘Sağlıkta Başarı Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sönmez Ailesi de, Podyum Davet’te düzenlenen gecede ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Ailesi’ne ödül yağmuru
HASVAK Bursa Şubesi tarafından verilen Sağlıkta Başarı Ödülleri, bu yıl üçüncü kez sahiplerini buldu.  Görkemli ödül töreninin sunuculuğunu Deniz Akkaya üstlenirken, Selami Şahin de unutulmaz eserlerini davetliler için söyledi. Nilüfer Belediyesi tarafından sağlanan arazide Engelsiz Park Projesi için gelir elde edilecek gecede 6 ana dalda 16 ödül sahibini bulurken, Sönmez Ailesi de farklı dallarda ödül aldı.

HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle, doktorların itibarını artırmak, yaşamdaki değerlerini halkla paylaşmak ve sağlık alanında yapılan önemli işleri teşvik etmek amacıyla ilk kez 2014 yılında verilmeye başlanan Sağlıkta Başarı Ödülleri için mesleğinde başarılı, seçkin isimlerden oluşan ödül jürisinin uzun süreci kapsayan çalışmalar yaptığını söyledi.

GURUR GECESİ…

Sönmez Ailesi, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’ne sağladığı 50 milyon TL’lik katkı nedeniyle ‘Sağlık Alanındaki Başarıları ile Adından Söz Ettiren Kişi’ ödülüne layık görüldü. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ödülü, eşi Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümran Sönmez, oğulları Sönmez Holding Yönetim Kurulu üyeleri Osman Sönmez, Ali Cem Sönmez ve Cemil Sönmez ile birlikte HASVAK Başkanı Zerrin Özgüle’nin elinden aldı.
Celal Sönmez yaptığı açıklamada, “Bizi bu ödüle layık gördükleri için herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sönmez Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sönmez Medya da, ‘Sağlık Alanındaki Başarıları ile Adından Söz Ettiren Medya’ olarak ödüle layık görüldü. Sönmez Medya adına verilen ödülü de, Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna aldı.



Ödülünü Zerrin Özgüle’den alan Okan Tuna, “Bu ödülü Sönmez Medya’da çalışan arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.