Hava Durumu

Sönmez finalde

2. Küme Genç Erkekler futbol müsabakası yarı final maçında Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Eray (2), Hüsnü(2) ve Mehmet'in attığı gollerle 5-1 yendi ve finale yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez finalde

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

SÜPER BAŞLADILAR
Dün Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi arasından oynanan Okullararası 2. Küme Genç Erkekler futbol müsabakası yarı final maçında adeta 'Sönmez' fırtınası esti. Güçlü rakibini 5-1'lik skorla mağlup eden Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finale yükseldi. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Sönmez, 12. ve 20. dakikalarda Eray Akdemir'in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmanın ilk yarısını 2-0'lık üstünlükle tamamladı.

FİNALE ADINI YAZDIRDI
Müsabakanın ikinci devresinde Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi bir gol bulup durumu 2-1'e getirse de yediği golden sonra rakibi karşısında daha baskılı oynayan Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 56. ve 59. dakikalarda Hüsnü Yusuf Koç ve 63. dakikada Mehmet Sıdık Küs'ün şık golüyle 5-1'lik üstünlük yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeşil zeminden galip ayrılarak yarın oynanacak final maçına adını yazdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.