Hava Durumu

Sönmez Holding'den Özbekistan açılımı

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sönmez Holding, Özbekistan'a açılıyor. Turizm ve inşaat alanında yapılacak yeni yatırımlar Özbek yetkililerle masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Holding'den Özbekistan açılımı

HABER I Muharrem Vurucular I

PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
Yatırımlarıyla kent ve ülke ekonomisine büyük katkı koyan Sönmez Holding, rotasını Özbekistan'a çevirdi. Sönmez Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Cem Sönmez ve Sönmez Holding CEO'su Kemal Erdoğan, Baia Bursa Otel'de bir araya geldikleri Özbek yetkililere turizm ve inşaat alanındaki yatırımlarını anlattı.
İki ülke arasındaki dostluk bağını daha güçlendirecek görüşmeyle ilgili bilgi veren Özbekistan Malzeme Bakanlığı Danışmanı Günsan Mühendislik Genel Müdürü Ayhan Güngör, "Sönmez Grubu'nun çimento fabrikası kurulumu ve yatırımıyla ilgili görüşmeler yapıldı. Aynı zamanda otel yatırımı ile de ilgileneceklerini söylediler. Bu konuda Özbe-kistan Malzeme Bakanı Botır Zapirov ile görüşmeler yapıldı. Aynı zamanda Buhara Vali Yardımcısı Nozlmjon Kholmuradov da buradaydı" dedi.

KATKI SAĞLAYACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Özbekistan'a ziyaretinin gündemde olduğunu belirten Ayhan Güngör, "Özbekistan ile Sönmez Hol-ding işbirliğinin kritik ziyaret öncesi hem ticari hem turizm anlamında büyük katkı sağlayacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.