Hava Durumu

Sönmez'in amiral gemisi ödüllendi

Etstur'un bünyesinde yer alan Otelpuan.com ödülleri 9. kez sahiplerini buldu. Sönmez Holding iştiraklerinden Hotel Baia Lara üst üste ikinci kez Otelpuan Ödülü'ne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez'in amiral gemisi ödüllendi

Her geçen gün misafirlerin yeni tatil tecrübeleri ile zenginleşen, tarafsız görüşlerin yer aldığı online platform otelpuan.com, geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan binlerce anket sonucunda Türkiye'nin en iyi tesislerini 9'uncu kez ödüllendirdi.

Site ziyaretçilerinin oyları sonucundan Sönmez Holding bünyesinde faaliyet gösteren Baia oteller zincirinin amiral gemisi olan Baia Lara ödüle layık görüldü.

400 ODALIK KAPASİTEYE SAHİP

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Celal Sönmez'in yaptığı Sönmez Holding'in girişimiyle Antalya'nın Lara bölgesinde 2009 yılında açılan Baia Lara, 400 odalık kapasitesiyle müşterilerine dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.

Yurtiçinde, yurtdışında ve internet satışı sayesinde müşteri çeşitliliği yakalamış olan Baia zincirinin en büyük oteli olan Baia Lara, otelpuan.com'un 9'uncu kez gerçekleştirdiği yarışmadan üst üste ikinci kez ödülle döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.