Hava Durumu

Sönmez Koç Oto 25 yaşında

Sönmez Koç Oto Ailesi 25. kuruluş yılını coşkuyla kutladı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çağalıkoç, 25 yılın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bizde devamlılık esas" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Koç Oto 25 yaşında

Haber IAyşegül SEVERI

BİZDE DEVAMLILIK ESAS

Türkiye'nin otomotiv sektöründe önde gelen firmalarından biri olan Ford Sönmez Koç Oto, 25. yılını düzenlediği organizasyonla kutladı. Ford Sönmez Oto Koç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çağalıkoç ve Ford Sönmez Koç Oto çalışanlarının katıldığı yemekte ayrıca firma bünyesinde çalışan 10 yıl üstü personellere plaket verildi. Bursa Hâkimiyet gazetesine açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çağalıkoç, " 25'inci yıl çok önemlidir. Çünkü bir üniversitede yapılan araştırmaya göre Türkiye'deki firmaların ömrü 25 yılmış. Biz de 25. yılımızı kutluyoruz. Biz eski ve köklü firma olduğumuz için 10 ve üstü yıllar çalışan arkadaşlarımıza ödül vererek onurlandıracağız. Bizde devamlılık esas" dedi.

2019 PROBLEMLİ GELECEK

Ekonomiyi ve otomotiv sektörünü değerlendiren Çağalıkoç, 2019 yılının problemli geçeceğini söyledi. Çağalıkoç, "Türkiye'deki ekonomik şartlardan en çok otomotiv sektörü etkileniyor. 2019 aynı 2018 yılı gibi problemli bir yıl olacak. Artık el ele problemleri aşmaya çalışacağız" dedi. Hükümetin aldığı tedbirlerin satışları bir nebze artırdığını söyleyen Çağalıkoç, "Son 2 ayda hükümetin aldığı tedbirler doğrultusunda satışlarımızda artış oldu. 2019'un başından itibaren tedbirler sona erecek. Ne olacağını bilemeyiz. Çünkü otomotiv Türkiye'yi çok kapsayan bir sektör. Bursa'da iki tane büyük fabrika var. Ciddi bir yan sanayi var. Yeni yıl içinde herhalde hükümetin bir yol düşüneceğini tahmin ediyorum" dedi. Faizlerin otomobil satışlarını etkilediğini belirten Çağalıkoç, vatandaşın faiz oranlarından etkilendiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.