Hava Durumu

Sönmez Medya 'can' bağışladı

Sönmez Medya Grubu, gelenekselleşen kan ve kök hücre bağışı kampanyasıyla sosyal sorumluluk alanında örnek olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 04:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya 'can' bağışladı

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle tanınan Sönmez Medya, geçtiğimiz yıllarda İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü organ bağışı kampanyası ile Bursa'nın 81 il içinde organ bağışına en çok destek veren şehir seçilmesini sağlamıştı. Kızılay'a da büyük destek veren Sönmez Medya, kan bağışı kampanyasına verdiği destekle örnek bir davranışa imza attı. AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna, ''Kısa süre önce Kızılay, kan stoklarındaki sıkıntıdan söz etmişti. Sönmez Medya olarak kan ve kök hücre bağışı sayesinde umarım sıkıntının giderilmesinde etkimiz olur'' dedi. Bursa Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Orhan Latif de, göstermiş olduğu duyarlılık için Sönmez Medya'ya teşekkürlerini sunarken, bu tavrın diğer kuruluşlara da örnek olmasını diledi.

LÖSEMİ İÇİN UMUT

Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ramazan Çiçek, sağlık koşulları nedeniyle kan vermeye uygun olmayan vatandaşların ise, kök hücre numunesi ile lösemi hastalarına umut olabileceğini söyledi. Düzenlenen bu sorumluluk kampan-yasına eşlik eden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Can Başaran ise, ''Biz doktorlar olarak kan ve ilik bulma konusunda zorluklar yaşıyoruz ve ihtiyaç durumunda hastaların mağdur olmaması için vatandaşlar arasında bu farkındalığın artırılması gerekiyor'' diye belirtti. Medya çalışanlarının gün içinde Kızılay Kan Bağış Merkezi'ne kan ve kök hücre bağışlayabilmesi için Kızılay'la ortak yapılan çalışmada gün sonunda toplanan kan bağışları yüzleri güldürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.