Hava Durumu

Sönmez Medya’dan Bursaspor’a ziyaret

Sönmez Medya, Bursaspor'da göreve gelen Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunarak görevlerinde başarı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya’dan Bursaspor’a ziyaret

Olağanüstü genel kurulla göreve gelen Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerini Sönmez Medya temsilcileri ziyaret etti ve başarı dileklerinde bulundu. Sönmez Medya adına ziyareti Genel Müdür Burak Özgün, Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna ve Spor Müdürü Süha Gürsoy gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Recep Bölükbaşı ve ekibine başarı dileklerini iletti. Özgün, Sönmez Medya'nın bünyesinde bulunan tüm mecraları ile Bursaspor'un yanında olduğunu belirterek, “İnşallah Bursaspor'un başarılarını birlikte alkışlayacağız” diye konuştu. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Ali Büyükkurt, Ali Turan ve Sadettin Garip de hazır bulundu.

BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da Sönmez Medya ailesine teşekkür etti.  Bursaspor yönetimine yapılan ziyaretlerin kendilerini onurlandırdığını belirten Bölükbaşı, “Bu ziyaretler sorumluluğumuz bir kat daha arttırıyor. Bizim işimiz zor. Bursa'da çok medya var. Bunların başında da AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi geliyor. Sönmez Medya'nın sahibi olan Celal Sönmez Bey'e selamları için çok teşekkür ediyorum. Bizler de sizlere iade-i ziyarette bulunacağız. Başkan ve yönetim olarak yapacaklarımız kısıtlı. Eğer biz Bursa olarak bütünleşirsek çok güzel şeyler yapacağız. Bunu 2010 yılında başarmıştık. Yine başarabiliriz. Sönmez Medya ailesine bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.