Hava Durumu

Sönmez Medya'dan Kızılay'a kan bağışı

Sönmez Medya Grubu, gelenekselleşen kan ve kök hücre bağışı kampanyasıyla sosyal sorumluluk alanında örnek olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya'dan Kızılay'a kan bağışı

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle tanınan Sönmez Medya, geçtiğimiz yıllarda İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü organ bağışı kampanyası ile Bursa'nın 81 il içinde organ bağışına en çok destek veren şehir seçilmesini sağlamıştı.

Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna, Sönmez Medya olarak verdiğimiz kan ve kök hücre bağışı sayesinde umarım bizlerin de Kızılay'a katkısı olur'' dedi. Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Doktor Nihat Çakır yaptıkları açıklamada, göstermiş olduğu duyarlılık için Sönmez Medya'ya teşekkürlerini sunarken, bu tavrın diğer kuruluşlara da örnek olmasını diledi.

Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır; Sönmez Medya'nın, Kızılay'a kan ve kök hücre bağışı ile verdiği destekten ötürü Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün'e teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.