Hava Durumu

Sönmez Medya'nın desteğiyle 'İtibar Zirvesi'

Bursa'nın en itibarlı kurumları yapılacak bir anketle belirleniyor. Türkiye'de ilk defa yerel ölçekte yapılması planlanan araştırmanın ana destekçisi ise Sönmez Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sönmez Medya olacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya'nın desteğiyle 'İtibar Zirvesi'

Canan DENİZ

EN İTİBARLI KURUMLAR

Bursa'nın en itibarlı kurumları 4 bin kişinin katılacağı bir anketle belirlenecek. Telefon aramasıyla yapılacak anket, 20 dakika sürecek. Konu sınırlaması olmadan halkın her kesimine bazı sorular sorulacak.
En itibarlı kurumlar, Yıldız Teknik Üniversitesi akademik denetimi ve röportörlüğünde, Uludağ Üniversitesi danışmanlığı ve Sönmez Medya Grubu'nun ana desteği ile Türkiye İtibar Akademisi'nce belirlenecek. Yapılacak anket ile birlikte, halkın en güvendiği güçlü markalar belirlenecek. 2018 yılının Şubat ayında en itibarlı kurumlar düzenlenecek gala gecesiyle açıklanacak.

20 FARKLI SEKTÖR...

20 farklı sektör ve Bursa genelinin 'en'lerinin belirleneceği toplamda 21 kurum, tamamen yerel kamuoyu araştırmasıyla seçilecek. Türkiye İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar, "Türkiye İtibar Endeksi Projesi'ni biz 6 yıldır gerçekleştiriyoruz. Şimdi buna kardeş bir çalışma yapıyoruz. Yerel ölçekte, Bursa bazında bir çalışma yapacağız. Bu da Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Buna Bursa ile bir adım atıyoruz ve bu adımı Sönmez Medya ile atacağız. Sönmez Medya Grubu zaten itibar kavramıyla yan yana anılan çok önemli bir kurum" dedi.

ANA DESTEKÇİ: SÖNMEZ MEDYA

Ertan Acar, "Araştırma kapsamında Bursa'nın en itibarlı markalarını tespit edeceğiz. Bu yıl ilkini yapacağız ama bundan sonra her yıl tekrarlanacak. Kurum ve markaların kamu nezdinde ne denli güvenilir olduğunu, nasıl algılandığını, ürünün ne kadar kabul gördüğünü göstereceğiz. Sönmez Medya Grubu ile bir ilke imza atmış olacağız" ifadelerini kullandı. Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, "İtibar misyonunu yıllardır taşıyan Sönmez Holding'in böyle bir organizasyon içerisinde olmasını çok önemsiyorum. Zira Sönmez Medya, pek çok özelliğiyle Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.