Hava Durumu

Sönmez Medya Ombudsman'ı ağırladı

AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına da konuk olan Ombudsman, "Biz halkın avukatıyız" dedi. Kurumunun vatandaşın idare kurumlarıyla arasında çıkan anlaşmazlıklarda kişinin başvurusu üzerine denetçilik yaptığının altını çizen Malkoç, "Bizi bir nevi tüketici mahkemesi olarak değerlendirmesinler. Çünkü biz halkın içinde olduğu tüm sorunların çözüm noktasındayız. Kadın haklarından,çalışma ve sosyal güvenlik haklarına kadar her konunun takipçiyiz" dedi. Yaklaşan 15 Temmuz anma günü hakkında da konuşan Malkoç, "Hiç kimse korkmasın Türkiye bir daha böyle bir acı yaşamayacak. Sözüm ona Fransızlar böyle durumlar karşısındaki birlik,beraberliği kitaplardan okuyacaklarına gelsinler de Türkiye'den öğrensinler"diye gönderme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya Ombudsman'ı ağırladı

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Bursa temasları sırasında Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Malkoç'u Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Holding Yöneitm Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez, Sönmez Holding Ceo'su Kemal Erdoğan, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Ak Parti eski Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak da yer aldı. Şeref Malkoç, merhum Ali Osman Sönmez tarafından yapılan sağlık kurumu bağışlarının önemine değinerek, "Bursa'daki kalkınmaya birlik ve beraberliğe çok büyük katkılar sağlanmış oldu" dedi.

Malkoç, Bursa basınını oldukça başarılı bulduğunu ve Sönmez Medya'nın çalışmalarını takip ettiğini dile geti-rerek övgülerde bulundu. Burcu SEKMEN'in haberi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.