Hava Durumu

Sönmez Medya tarifsiz acının yaşandığı o sokakta

Suriye sınırında Fırat Kalkanı operasyonunu takip eden Sönmez Medya ekibi, Gaziantep'te düğün törenine düzenlenen terör saldırısının yaşandığı o sokaktaydı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya tarifsiz acının yaşandığı o sokakta
Çatışma bölgelerinden silah seslerinin eksilmediğini belirten AS TV Program Müdürü Akif Oktay, YPG'li bir grubun Celablus'a girme hazırlığı yaptığı sırada Özgür Suriye Ordusu ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin grubu püskürttüğünü ve güvenliğin tekrar ele alındığını belirtti. Oktay ayrıca Celablus'ta IŞİD mensuplarının kaçarken tuzakladığı patlayıcıların temizlendiği ve hareket kabiliyetinin genişletildiğini kaydetti.



Öte yandan vatandaşların terk ettiği Gaziantep'in Karkamış ilçesinde ki hayatında normale dönmeye başladığını belirten Oktay, "İnsanlar ilçeye geri dönmeye başladı, yasak kısmi olarak kalktı. Vatandaşlar dükkanlarını açmaya başladı" ifadelerini kullandı

TAZİYE ÇADIRINDA TARİFSİZ ACI

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi 91009 nolu sokakta yapılan kına gecesinde kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada 54 kişi hayatını kaybetti.

Fırat Kalkanı operasyonu için Gaziantep'e giden Sönmez Medya ekibinin son durağı ise kanlı saldırının yaşandığı o sokak oldu. Sokakta kurulan taziye çadırını ziyaret eden Sönmez Medya ekibi, çoğu çocuk ve kadın hayatını kaybedenlerin yakınlarını dinleyerek acılarına ortak oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.