Hava Durumu

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! 'Hulusi Akar, Abdullah Gül ve...'

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü 1970'lerin Londrasında yan yana gösterdiği iddia edilen fotoğraf ortaya çıktı. Sosyal medyada bugün en çok konuşulan konulardan biri haline gelen fotoğrafla birlikte paylaşılan hikaye de oldukça ilginç...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! 'Hulusi Akar, Abdullah Gül ve...'

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, dünkü yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Şükrü Karatepe'nin iktidar ekibine dahil olması da Gül'ün tercihiydi.

Orgeneraller arasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte dört Kayseri doğumlu komutan olduğunu hatırlatmak isterim.

(Küçük bir not: Fehmi Koru'nun yayınladığı bir fotoğraf vardı. Sakallı Gül, çizgili ve İspanyol paçalı takım elbisesi ile Şükrü Karatepe ve Koru, gençlik yıllarında çektirmişti. Kıyafetlerden ve mekândan, aynı gün çekildiği anlaşılan bir başka fotoğraf daha var. Koru'nun olmadığı o fotoğrafta Gül'ün sağ yanında, kıyafeti, saçları daha düzenli, daha karizmatik görünen bir genç dikkat çekiyor. O gencin Hulusi Akar olduğunda ısrar eden bir meslektaşım, "Tanışıklıkları o yıllara dayanıyor" dedi. Gül'ün de Akar'ın da Kayseri lisesinde okuduğunu hatırlarsak tanışmamaları sürpriz olurdu.)"

Fehmi Koru'nun ilk paylaştığı fotoğrafta, Koru, Gül ve Karatepe Hyde Park'da görülüyor. Bu fotoğrafı çekenin Akar olduğu iddia edilmişti.

Yeni ortaya çıkan Londra'daki diğer fotoğrafı ise Koru'nun çektiği, bu kez Akar'ın (en solda) Gül ve Karatepe ile birlikte fotoğrafta yer aldığı öne sürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.