Hava Durumu

Sosyal medya fenomeni ilişki anını paylaşınca olanlar oldu!

İngiltere'de bir sosyal medya fenomeni doğum gününde sevgilisinin telefonunu karıştırırken albümlerde cinsel içerikli çok sayıda fotoğraf gördü. Fotoğrafları 2 bin takipçili hesabından paylaşan kadın, 'Hepsi yarın internette' olacak notunu yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medya fenomeni ilişki anını paylaşınca olanlar oldu!

İngiltere'de bir kadın doğum gününde sevgilisinin telefonunu karıştırırken albümlerde cinsel içerikli çok sayıda fotoğraf gördü. Fotoğrafları 2 bin takipçili hesabından paylaşan kadın, 'Hepsi yarın internette' olacak notunu yazdı.

İNTİKAMINI BÖYLE ALDI

Doğum gününde sevgilisinin cep telefonunu karıştırdı. Albümlerde cinsel içerikli onlarca fotoğraf buldu. Utanç karelerini Instagram'daki takipçileriyle paylaştı ve "Hepsi yarın internette olacak" diye yazdı. Fotoğrafları silmesine rağmen 8 dakika sonra hepsi çoktan sosyal medyada yayınlanmıştı.

İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Fotoğrafları ifşa olanlardan biri, erkek arkadaşının eski sevgilisiydi. Genç kadın, intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan kurban, doktorların çabasıyla hayata döndürüldü. Fotoğrafları yayınlayan İngiliz iş kadını Rachel Dale ve sevgilisi Alex Montgomery, mahkemeye çıktı. Mahkeme, kadına 12 hafta hapis ve 200 bin Sterlin para cezası verdi. İngiltere basını, olayı cinsel içerikli intikam fotoğrafları başlığıyla sayfalarına taşıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.