Hava Durumu

Sosyal medyada 'servet' kazandı

Instagram'da 1.2 milyon takipçisi olan Avustralyalı model, sosyal medyada yaptığı her bir paylaşımdan dudak uçuklatan paralar kazanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medyada 'servet' kazandı

Kişisel Instagram hesabında 1.2 milyon takipçisi olan 22 yaşındaki Avustralyalı model, sosyal medyada paylaştığı her bir fotoğraf için 15 bin dolar (yaklaşık 54 bin TL) kazanıyor. Kısa bir sürede sosyal medya fenomeni haline gelen genç kadın, Instagram hesabı açarken günün birinde bu mecranın kendisine ekonomik anlamda hatrı sayılır bir gelir getireceğini hiç ummadığını, tek amacının kendini daha doğru ifade edebilmek olduğunu söylüyor.

Sosyal medyada elde ettiği başarının sebebini 'şans, zamanlama ve tutku' faktörlerinin bir araya gelmesi olarak gören Avustralyalı model, takipçileri tarafından bu kadar çok sevilmesini 'kendini ve duygularını içinden geldiği gibi yaşamasına' bağlıyor. Dünyanın en egzotik ve güzel bölgelerini gezip, sosyal medya hesabında birbirinden çarpıcı pozlarını paylaşan genç kadın, sosyal medyayla gelen şöhretten oldukça memnun görünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.