Hava Durumu

Sosyal paylaşım sitesindeki paylaşım yüzünden arkadaşını öldürdü

Samsun'da 18 yaşındaki Batuhan Akyüz, tartıştığı arkadaşı 20 yaşındaki Bülent Keser'e bir paylaşım sitesinden "Yarın dediğini yapmazsan adam değilsin" diye yazdı. Bu nedenle çıkan kavgada Bülent Keser'i 6 yerinden bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Akyüz tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal paylaşım sitesindeki paylaşım yüzünden arkadaşını öldürdü
Olay üç gün önce İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre tesisatçı Batuhan Akyüz, çocukluk arkadaşı olan ve iş makinası operatörlüğü yapan Bülent Keser ile arkadaş grubuyla oturdukları sırada küfür nedeniyle tartıştı. İki arkadaş birbirleririni tehdit ederek ayrıldı.

Eve giden Batuhan Akyüz bir paylaşım sitesinden arkadaşı Bülent Keser'e yönelik, "Yarın dediğini yapmazsan adam değilsin" paylaşımı yaptı. Bülent Keser de paylaşımı gördü. İki arkadaş iki gün önce mahallede karşılaşınca, bu meselesinden aralarında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası Batuhan Akyüz arkadaşını bacaklarından 4, karın boşluğundan 1 ve gösünden 1 olmak üzere toplam 6 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı. Yaralı, ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis hastaneye giderek yaralının ifadesini almak istedi. Bülent Keser hastaneye gelen polise, "O benim çocukluk arkadaşım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hatta ben ona şehir dışında iş bulmuştum ve birlikte gidip çalışacaktık. Ben onun ismini nasıl vereyim" dedikten bir süre sonra ısrarcı olan polislere kendisini bıçaklayanın Batuhan Akyüz olduğunu söyledi. Şüpheli de olaydan kısa süre sonra bıçakla birlikte polise teslim oldu. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli dün sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Şüphelinin serbest bırakılmasının ardından hastanede tedavi altına alınan Bülent Keser göğsüne gelen bıçak darbesinin ciğerlerine zarar vermesi nedeniyle gece saatlerinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bunun üzerine polis şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Batuhan Akyüz savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.