Hava Durumu

SOW başlıyor!

Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay'ın İstanbul'dan alıp getirdiği golcü oyuncuyu Bursa Hakimiyet karşıladı

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
SOW başlıyor!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor muradına erdi. Yeşil Beyazlıların bir süredir peşinde olduğu Moussa Sow dün Bursa'ya ayak bastı. Senegalli futbolcu "Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

SALI GÜNÜ SAHAYA ÇIKACAK
Dün Bursa'ya gelen Moussa Sow ilk gününü dinlenerek geçirdi. Senegalli golcü oyuncu bugün ilk olarak sağlık kontrolünden geçecek ve MR'ı çekilecek. Sağlık kotrollerinin yarın da devam edeceği bildirildi. Sow yarın Bursaspor'la sözleşmeyi imzalayacak ve salı günü Gençlerbirliği ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş maçında sahaya çıkacak.

800 BİN EURO KAZANACAK

Moussa Sow'un 6 ay kiralık oynayacağını ve bu süreçte kendisine 800 bin Euro ödeme yapılacağını açıklayan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "6 ay kiralık oynayacak ve 800 bin Euro kazanacak. Ben ayrıca Sow'a çok teşekkür ederim. Hem buraya gelirken büyük bir paradan vazgeçti hem de biri İstanbul takımı olmak üzere Türkiye'den birçok ekibi reddetti. "Ben Bursaspor'a söz verdim, Bursaspor'a gidiyorum" dedi. İnşallah takımımıza Sow da şov yaparak dönecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.