Hava Durumu

Sow 'Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum'

Yeşil Beyazlılar'ın yeni transferi Moussa Sow, Bursa Hakimiyet gazetesi ve AS TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sow 'Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum'

Bursaspor muradına erdi. Yeşil Beyazlıların bir süredir peşinde olduğu Moussa Sow bu akşam Bursa'ya ayak bastı. Senegalli futbolcu "Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

ÇOK MUTLU OLDU

Süper Lig'in ikinci yarısında üst sıraları hedefleyen Bursaspor, devre arasındaki ilk transferini Moussa Sow ile gerçekleştirdi. Uzun süredir uğraş verilen Senegalli golcü oyuncuyu dün futbol şube sorumlusu Hasan Parlakay İstanbul'da karşıladı ve Bursa'ya getirdi. Yarın yapılacak sağlık kontrolleri öncesi konaklayacağı otele girmeden Bursa Hakimiyet'e konuşan Timsah'ın yeni transferi Moussa Sow, "Bursa'ya ve Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Zaten Süper Lig ve Türkiye'yi biliyor ve çok seviyordum o yüzden bu transferle yeniden Türkiye'de olmak beni çok mutlu etti" diye konuştu.

TARAFTAR BÜYÜK ETKEN

Transfer sürecini de anlatan Moussa Sow, "Taraftarın hepsine çok teşekkür ediyorum. Transfer sürecinde bana sosyal medya üzerin çok fazla mesaj attılar. ransfer sürecinde bana sosyal medya üzerin çok fazla mesaj attılar. Gösterdikleri ilgiyle beni çok mutlu ettiler. Buraya gelmemde onların da önemli etkileri vardı. İnşallah taraftarlarımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Bursaspor'u ayrıca tercih etme sebebim gerçekten iyi bir takım olması ve çok iyi taraftara sahip olmaları. Tabii ki de Paul Le Guen gibi iyi bir teknik direktöre ve Jires Kembo ile Ricardo Faty gibi daha önceden beraber oynadığım isimler buraya gelme kararımı kolaylaştırdı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.