Hava Durumu

Sow'dan ihtarname

800 bin Euro karşılığında ara transfer döneminde transfer edilen Moussa Sow şu ana kadar kendisine herhangi bir ödeme yapılmadığı için kulübe ihtarname gönderdi. Hafta sonuna kadar ödeme yapılmazsa Senegalli futbolcu FIFA'ya başvuracak.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sow'dan ihtarname

Haber I Süha GÜRSOY I

GEREKİRSE FIFA'YA GİDECEK

Finansal açıdan zor günler geçiren Bursaspor Yönetimi futbolcuların geciken alacaklarıyla ilgili sıkıntıları gidermeye çalışırken bu kez bir ihtarname ile karşı karşıya kaldı. Devre arasında kadroya dahil edilen Moussa Sow geriden gelen ücretini tahsil etmek için kulübe avukatı aracılığıyla ihtarname gönderdi. Sow'un gerekli ödeme yapılmadığı takdirde haklarını aramak için FIFA'ya başvuracağı belirtilirken, durumun o noktaya taşınmaması adına kulübe ihtarname çektiği bildirildi.

ŞU ANA KADAR ÖDEME YOK

Ara transfer döneminde Al Ahli Kulübü'nden kiralanan Moussa Sow 5 aylık sözleşmesi karşılığında Bursaspor'a 800 bin Euro'ya imza atmıştı. Yeşil Beyazlı kulübün şu ana kadar Senegalli futbolcuya herhangi bir ödeme yapmadığı ve bu nedenle tutarın ilk günkü haliyle durduğu ifade edildi. Sow parasının tamamını bu hafta içinde istiyor. Başkan Ali Ay ise Senegalli oyuncunun ücretini ödemek için kaynak arayışını sürdürüyor. Sow Bursaspor'da lig ve kupada 12 maçta forma giydi, 4 gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.