Hava Durumu

Sözleşmesinde iyileştirme istiyor

Genç stoper, gelecek sezon yabancı sayısının 5'e düşecek olması sebebiyle kulüplerin adeta gözdesi haline geldi. Başarılı savunmacı, Bangura'nın neredeyse 5'te 1'ine oynarken, takımda banko forma giyen futbolcular arasında en az ücreti alan krampon olarak dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2013 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2013 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sözleşmesinde iyileştirme istiyor

Bursaspor'un genç oyuncusu Serdar Aziz aldığı yıllık ücrette iyileştirmeye gidilmesini bekliyor. Genç futbolcu, Yeşil Beyazlı kulüpte oynamaktan çok memnun olmasına karşın, aldığı ücret ve verilen taahhütlerin yerine getirilmemesi sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Serdar Aziz, gözden düşen Teteh Bangura'nın maaşı göz önüne alındığında, Sierra Leoneli futbolcunun neredeyse 5'te 1'ine oynuyor.


TAAHHÜT EDİLDİ
Dönemin Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın sözleşme yenilerken Serdar Aziz'e; “Yarım sezon kendini göster sonra maaşında iyileştirmeye gideriz” dediği ancak 1,5 yıl geçmesine karşın sözleşmesinde değişiklik olmadığı öğrenildi. Serdar Bursaspor'da kafası rahat bir şekilde futbol hayatına devam etmek ve ekonomik koşullardaki dengesizliğin kendisi açısından giderilmesini bekliyor.

 

SIKINTI ÇÖZÜLECEKTİR
Konu ile ilgili konuşan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar; “Evet böyle bir durum var. Serdar Aziz Bursaspor'da oynamaktan çok memnun. Küsme gibi bir durumu da olamaz. Serdar açıkçası taahhütlerin yerine getirilmesini bekliyor. Bursaspor altyapısıyla gerçekten saygı duyulacak bir kulüp. Sıkıntının kısa zamanda çözüleceğini ve futbol piyasasında 7-8 milyon Euro bonservis bedeli istendiği söylenen Serdar Aziz'in daha iyi bir maaşla Bursaspor'daki kariyerine devam edeceğini umuyorum” dedi.

Tolgay ATAOKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.