Hava Durumu

Sözleşmesini kendisi uzattı

Bursaspor'da sözleşmesi bitmesine karşın ismi yeni sezon kamp kadrosu içinde yer alan Iasmin Latovlevici'deki sır perdesi çözüldü.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2019 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2019 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sözleşmesini kendisi uzattı

Rumen kramponun sözleşmesinde yer alan bir maddeyi kullanarak mukavelesini Bursaspor istememesine karşın uzattığı ortaya çıktı. Iasmin Latolevici'nin geçen sezon yaptığı 1+1 yıllık sözleşmede 20 maçta oynadığı takdirde mukavelesinde yazan 'Sözleşme otomatik olarak uzar' maddesi Yeşil Beyazlılar'ın başına dert oldu.

Kendi isteği ile bu maddeyi yürürlüğe koyan Rumen futbolcu avukatı aracılığıyla Bursaspor kabul etmemesine karşın takımda kalacağını bildirdi. Bursasporlu hukukçular konuyu çözüme kavuşturmaya uğraşırken, havuzda düşerek başını zemine vuran ve iki gün boyunca kontrol altında tutulan Iasmin Latovlevici'nin durumunun ciddi olmadığı bildirildi. 33 yaşındaki Rumen krampon geçen sezon Bursaspor'da Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 26 maça çıkmıştı. Eski Başkan Ali Ay da sezon içinde yaptığı açıklamada Iasmin Latovlevici ile sözleşme uzatmayı planladıklarını açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.