Hava Durumu

'Spermini kullanabilirsiniz' dediği inşaat işçilerinden Seda Sayan'a yanıt

Seda Sayan programında Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya" demişti. İnşaat İşçileri Sendikası, Kadırgalı'ya "Şarlatan" diyerek cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Spermini kullanabilirsiniz' dediği inşaat işçilerinden Seda Sayan'a yanıt

Manken Ece Gürsel, dün Seda Sayan'ın kendi adını taşıyan programına konuk oldu. Programa Seda Sayan'ın inşaat işçileriyle ilgili sözleri damga vurdu. İnşaat işçileri sendikasından Kadırgalı'ya yanıt gecikmedi.

"SPERM BANKASINA NE GEREK VAR?"

Bilal Özcan, Ece Gürsel'e "Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?" diye sordu. Ece Gürsel ise Bilal Özcan'a bu konuyu annesiyle de konuştuğunu belirterek "Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti." yanıtını verdi. Bu sırada söze giren Seda Sayan'ın Ece Gürsel'e tavsiye olarak söylediği şu sözler tepkilere neden oldu: "Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyosunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?"

İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI: ŞARLATAN

Seda Sayan'ın inşaat işçilerine yönelik sözleri tepki çekti. İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, Sayan'ın sözlerine şu ifadelerle tepki gösterdi: "Bu Seda Sayan'ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.