Hava Durumu

Spor bakanını evire çevire dövdü

Spor Bakanı Salambek İsmailov'un icraatlarından memnun kalmayan Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov, cezalandırmak için ilginç bir yöntem seçti. Bakan İsmailov'la boks maçı yapan Kadirov, "Sağ ve sol krojelerle, kafasını kullanmasını öğrettim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor bakanını evire çevire dövdü

En son Fransız aktör Gerard Depardieu'ya lüks bir daire hediye ederek gündeme gelen Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov, Spor Bakanı Salambek İsmailov'u cezalandırmak için ringe çıkardı.

Spor Bakanı İsmailov'un bakanlığındaki tadilatı söz verdiği tarihte bitirememesine öfkelenen Kadirov, boks maçında sağ ve sol kroşelerle Bakanı'nı cezalandırdı.

Bakan İsmailov'la yaptığı boks maçının fotoğraflarını Instagram'da yayınlayan Çeçen lider Ramzan Kadirov, "Ringdeki diyaloğumuzda yumuşak ve art arda gelen kroşelerle bakana kafasını kullanması gerektiğini gösterdim" dedi.

Kadirov, bakanlarının icraatlarını ringte boks maçlarıyla denetleyecek.Kadirov, Bakan Salambek İsmailov'un yarın çalışırken kafasını kullacağı için maç sırasında korunmak için bir başlık kullandığını da söyledi.

SIRADA ÇALIŞMA BAKANI VAR

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov'un ringe çıkaracağı bir sonraki kişinin, çalışma bakanı olacağı vurgulandı.

Çeçenistan'da insan hakları ihlalleriyle tanınan Kadirov, bu tür şovlarla kendisini "milli kahraman" olarak lanse ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.