Hava Durumu

Spor camiası Vakıfköy'de buluştu

Bursa futboluna emek verenlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Bursaspor'un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Ali Turan, “Değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor camiası Vakıfköy'de buluştu
Bursaspor'da, kentteki amatör spor kulüplerine yönelik her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeği önceki akşam Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirdi. İftar yemeğine, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yeşil Beyazlı yöneticilerin yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Onursal Divan Başkanı Kadir Şankaya, altyapı antrenörleri ve sporcuları, Bursasporlu eski futbolcular, Taban Birlikleri ve amatör spor kulüpleri temsilcileri ve Yeşil Beyazlı taraftarlar katıldı. 

EMEK VERENLER BİR ARADA

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde Bursaspor'un Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, Bursa futboluna emek verenlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Turan, “Bu iftar, mübarek ramazan ayının en renkli, en keyifli ve en kalabalık iftarıdır. Çünkü Bursa futboluna emek veren herkes burada.  Bu büyük aileyi bir araya getirebilmek gerçekten kolay değil. Yönetim olarak en önemli hedeflerinden birisi de kendi değerlerimize sahip çıkmak ve saygı göstermek. Bizler büyük Bursaspor’un büyük ailesiyiz. Katılım gösteren herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 

Ay: Geçen sezondan daha başarılı olacağız

Vakıfköy'de verilen iftar yemeğinde açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, temmuz ayı sonuna kadar ödemeleri gereken rakamın 40 milyon lira olduğunu söyledi. Başkan Ay, “Transfer isteyen arkadaşlar öncelikle bunu düşünsünler, ona göre transfer istesinler. Başıma silah dayasanız dahi pahalı transferler yapmayacağım. Taraftarlarımıza da biraz sitem ediyorum. Şu ana kadar sadece 3 bin 600 kombine satılmış. Satılan loca sayısı 15. Durmazlar ile 4 yıllık bir anlaşma yapacağız. Tüm bunlar dışında formamızın önünü sattık, arkasıyla ilgili de görüşmemizi yaptık. Olumsuzlukların yanında olumlu şeyler de oluyor” dedi. 

Başarı altyapıyla gelecek

Bursaspor'un Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Yeşil Beyazlı takımın kadrosunda altyapıdan 4-5 ismin olması gerektiğini belirtti. Bursaspor’un geçmişte altyapısından yetişen oyuncularla büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Sevinç, bu nedenle Vakıfköy ve Bursa amatör spor kulüplerinde eğitim alan gençlerin Bursaspor’a kazandırılmasının başarıyı getireceğine inandığını kaydetti. 

Karaburun'dan destek sözü

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, iftar yemeğinde yaptığı açıklamada Bursaspor’un sıkıntılı durumları atlatıp yeniden ismini tarihe altın harflerle yazdıracağına inandığını belirterek, destek sözü verdi. 

Ozan Demir'in özel haberi...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.