Hava Durumu

Spor coşkusu Mudanya'da

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ilçelerde düzenlenen spor şenliklerinin yeni ayağı Mudanya oldu. Başkan Altepe, “Gençlerimizi önemsiyoruz, donanımlı ve idealist bir gençlik yetiştirelim istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor coşkusu Mudanya'da
Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği okul spor şenlikleri, Mudanya’da coşkulu görüntülere imzasını attı. Mudanya Spor Salonu’nda yapılan şenliklere 16 okuldan bin 250 öğrenci katılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor yapan nesilleri sağlıklı bir yaşamın beklediğini vurguladı. Bursa’nın her ilçesinde, sporun teşvik edildiğini kaydeden Altepe, “Daha önce Harmancık, Nilüfer, Osmangazi, Gürsu ve Kestel’de büyük ilgi gören etkinlikler, Mudanya’da da öğrencilerimizle buluştu” dedi. 

SPORCU BİR NESİL YETİŞİYOR

Sporun genç nesli, kötü alışkanlıklardan uzak tutacağına değinen Başkan Altepe, “Gençlerimizi önemsiyoruz. Kentimizin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimiz için en güzel işleri yapmak bizim görevimizdir. Donanımlı ve idealist bir gençlik yetiştirelim istiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak az. Bizler, yerel yönetimler olarak, gençlerimizin en güzel şekilde yetişmeleri için okullardaki ihtiyaçlarının giderilmesine destek de sağlıyoruz. Gençlerimizin zamanlarını en doğru şekilde geçirmelerini arzu ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için spor şart. Gençlerin başarısı, Türkiye’nin başarısı olacaktır” diye konuştu.



FORMA VE MADALYA DAĞITILDI

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici de, Bursa’da spora büyük yatırımlar yapan Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, “Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ilçe ilçe geziyoruz. Bugüne dek yaklaşık 170 bin öğrenciye spor malzemesi ve forma hediye edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yoğun desteğiyle geleceğin emanetçisi olan çocuklar için spor imkanı sağlanıyor. Bursa da Başkan Altepe’nin desteklerinin değerini biliyor” şeklinde konuştu. Öğrencilerin Başkan Altepe ile protokol üyelerine çiçek verdiği programda, şenlikteki yarışmalara katılan öğrencilere madalya ve forma dağıtıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.