Hava Durumu

Spor şehri Bursa'ya yeni tesis

Yıldırım Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi'ne kazandırılacak spor tesisinin inşaatı sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor şehri Bursa'ya yeni tesis

Erikli Mahallesi'nde ve Emirsultan Anadolu Lisesi'nde yapımı tamamlanan spor ve sosyal tesislerinin ardından Yiğitler Mahallesi'nde de inşası devam eden tesis, çocukların ve gençlerin istifadesine sunulacak. Yiğitler Mahallesi'ne değer katacak spor tesisinde 1125 metrekare halı sahanın yanı sıra 151 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 205 metrekarelik tesis binası yer alıyor.

Spor şehri Yıldırım hedefiyle yatırımlarını sürdürdükleri söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım 250 bin genç nüfusuyla spor için büyük bir potansiyele sahip. Mevcut potansiyeli en iyi ve en doğru şekilde kullanarak sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için spor tesisi yatırımlarımızı ilçemize kazandırıyoruz" dedi.

Türkiye'nin en büyük spor kompleksiniilçeye kazandırarak spor şehri vizyonunu en üst seviyeye çıkaracaklarını da vurgulayan Başkan Edebali, "Sadece Yıldırımlı değil bütün Bursalı çocukların ve gençlerin yararlanabileceği, bünyesinde ilkleri barındıracak eşsiz bir tesis olacak. Çocuklarımızı ilme, tarihe, kültürel değerlerine bağlı sporla yetiştirerek geleceğimizi sağlam temeller üzerine kuruyoruz" şeklinde görüşlerini belirtti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.