Hava Durumu

Spor Toto Teşkilatı, memur alımı yapacağını duyurdu

Devlet Personel Başkanlığı, Spor Toto Teşkilatı'na 36 memur alımı yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada memur alımı branş dağılımı ve branşlara göre başvuru şartları da yer alıyor. Peki Spor Toto Teşkilatı memur alımında branş dağılımı nasıl olacak, başvuru şartları nedir? İşte detaylar

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor Toto Teşkilatı, memur alımı yapacağını duyurdu

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 15 Mayıs 2018 tarihli duyura göre, Spor Toto Teşkilatı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda toplamda 36 memur alınacak. Adaylar, 24 Mayıs tarihine kadar Türkiye İş Kurumu'nun ilgili birimlerinden ya da kurumun internet sitesi üzerinden başvurabilecekler. İşte göre, Spor Toto Teşkilatı memur alımı branş dağılımına ilişkin bilgiler!

Başvuruları Türkiye İş Kurumu tarafından gerçekleşecek olan Spor Toto Teşkilatı memur alımında branş dağılımı ise şu şekilde;

rafik Tasarımı, Sanat ve Tasarım ile Görsel Sanatlar lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Hakla İlişkiler ve Reklamcılık lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

Muhasebe, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Bankacılık ve Finans ile Muhasebe ve Finansal Yönetim lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

İstatistik ve Ekonometri lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler, Ekonomi, Kamu Yönetimi ve Maliye lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

Bilişim Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mimarlık, Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

Çalışma ekonomisi ve Endüstri İlişkiler, Kamu Yönetimi ve İşletme lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

Turizm ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Turizm ve Seyahat Hizmetleri önlisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Memur alımı yapılacak.

Elektrik Bölümü, Elektrik ve Elektrik Teknolojisi Teknisyen Programı, Elektronik Teknolojisi ve Elektrik ve Enerji Bölümü önlisans bölümlerinden mezun adaylar arasından 4 Teknisyen alımı yapılacak.

SPOR TOTO TEŞKİLATI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.