Hava Durumu

Spora koş 'DOSTUM'

Markalarıyla büyüyen bir İnegöl için uğraş verdiklerini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “DOSTUM projesiyle şehrimizin gizli kalmış olan zenginliğini de ortaya çıkaracağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 05:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spora koş 'DOSTUM'
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) desteği ile İnegöl'de hayata geçirilen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) kapılarını açtı. Açılış törenine Vali İzzettin Küçük, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile ilçe protokolü ve Yeniceköy Mahallesi sakinleri katıldı. DOSTUM merkezinde muhteşem bir manzara olduğunu ifade eden Vali Küçük, “Rüya gibi. Gerçekten çok güzel bir mekanda bu açılışı yapıyoruz. Tüm güzellikler etrafımızı sarmış” dedi.

EKOTURİZM CANLANACAK

Markalarıyla büyüyen bir İnegöl için uğraş verdiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise şu ifadeleri kullandı; “İnegöl Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projeler ve yatırımlarla bir yandan mobilya, köfte, oylat kaplıcaları ve ayçekirdeği gibi marka değerlerimizin bilinirlik ve prestijini arttırmaya çalışırken, diğer yandan da kentimizin hem ekonomik alanda hem de sosyokültürel alanda daha iyi noktalara yükselmesi için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. DOSTUM projesiyle doğa turizmi ya da diğer bir deyişle ekoturizmin dünya turizmi içinde son yıllarda ön plana çıkmasıyla şehrimizin bu alanda gizli kalmış olan zenginliğini de ortaya çıkaracağız.”



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl’ü ziyaretini tarihi bir gün olarak nitelendiren Vali İzzettin Küçük, “Cumhurbaşkanımız memleketin her yerine gidiyor. Ama ilçeler arasında da gördüğünüz gibi çok sık gitmiyor. İnegöl’e olan ilgisini, sevgisini, alakasını gösteriyor” dedi. 



Açılış töreninde DOSTUM projesine destek veren kişi ve kurumlara plaket takdim edildi. Kurdele kesiminin ardından Vali İzzettin Küçük ve ilçe protokolü DOSTUM projesini inceledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.