Hava Durumu

Sporda yılın en'leri! Süha Gürsoy'a ödül

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen törende Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a da ödül verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sporda yılın en'leri! Süha Gürsoy'a ödül
SÜHA GÜRSOY'A ÖDÜL 

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen Spor Haftası Etkinlikleri önceki gün düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Atatürk Spor Salonu VIP bölümünde düzenlenen törende Yılın En’leri töreninde kulüp yöneticileri, spor adamları ve basın mensuplarına plaket verildi. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy da Bursa sporuna yaptığı katkılar nedeniyle ödüllendirildi. BASKF Başkanı Osman Kılıç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ödül alan isimleri tek tek tebrik ederek, amatör sporun yaşatılması için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.



SPORDA MARKA KENT 

Törende şu isimlere ödül verildi: Bocce antrenörü Ahmet Yaratılmış, Arabayatağı Spor Kulübü yöneticisi Mehmet Güleç, TFF Amatör Kurul üyesi Cemal Vardar, Beden Eğitimi Öğretmeni Saip Aytuğ, Uluslararası Olimpik Güreş Hakemi Levent Şen, Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Korkmaz, Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hayrettim Özbağkıran, Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Kaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Taha Başparmak, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy, Spor Yazarı Serkan Yetişmişoğlu. Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.