Hava Durumu

Sporu tabana yaydık

Geniş katılımın olduğu iftar davetinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, “Elbirliğiyle daha güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 04:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 04:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sporu tabana yaydık
GSİM AİLESİ BİR ARADA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlen iftar önceki gün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. İftar davetinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç ve Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bedrettin Akova’nın yanı sıra eski il müdürleri, ilçe müdürleri, federasyon il temsilcileri, il müdürlüğü personeli, kulüp temsilcileri ve antrenörler hazır bulundu.



BAŞARILI BİR YIL OLDU

Yoğun katılımın olduğu yemekte birlik beraberlik mesajları veren Şahin, ramazan ayının mübarek bir ay olduğunu vurgulayarak, “Sportif anlamda bu yıl birçok başarıya imza attık. Hem ulusal, hem uluslararası alanlarda birçok sporcumuz Avrupa’da, dünyada boy gösterdi. Spor kültürünün yaygınlaşması için Bursa’da bir farkındalık yarattık. Sporu tabana yaydık. Tesisleşme anlamda vizyon projelerini kente kazandırdık. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel çalışmaları elbirliğiyle gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum” dedi. 

Ozan Demir'in özel haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.