Hava Durumu

Sporun merkezi Yıldırım

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sağlıklı bir yaşamın önemli basamağı olan sporu çocuklarımıza sevdirmek için kurslar düzenliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sporun merkezi Yıldırım

GELİŞİMLERİNE KATKI

Çocukların sağlıklı yaşama adım atmalarına önem vererek çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, Çocuk Cimnastik Merkezleri ile miniklerin spor yapma alışkanlığı kazanarak zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor.
3-10 yaş arasındaki 375 minik, Cimnastik Spor Kulübü bünyesindeki Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi, Sinandede Kadın Spor ve Cimnastik Merkezi ile Barış Manço Kültür Merkezi'nde donanımlı antrenörler tarafından eğitim alıyor.
Ayrıca Yıldırım Belediyesi tarafından miniklere spor malzemesi desteği de veriliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Okul yaşamının yanında çocukların küçük yaşlardan itibaren en az bir spor dalıyla ilgilenerek sağlıklı büyümelerini istediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sporun, insanların sosyal yaşantılarına da okul ve iş hayatların da doğrudan pozitif etki ettiğini görüyoruz. Spor sağlıklı yaşamın en büyük anahtarı. Biz de yerel yönetim olarak gelecek nesillerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı ve başarılı yetişmelerine katkı vermek için ilçemizde sportif yatırımlarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.