Hava Durumu

Stalker 2 geliyor

Tüm zamanların en etkileyici FPS oyunları arasında gösterilen Stalker'ın devamı geliyor. Stalker 2, kısa süre önce Microsoft'un Xbox Games Showcase etkinliğinde resmiyet kazanmıştı. Şimdi de oyunla ilgili yeni bilgiler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stalker 2 geliyor

Microsoft, oyunun sayfası için bazı güncellemeler yaptı ve detaylar paylaştı. Buna göre, Xbox Series X için optimize edildiği belirtilen oyun (E haliyle), Ray-Tracing yani ışın izleme teknolojisini de bünyesinde barındıracak.

Bu teknoloji sayesinde de Stalker 2 'de camlarda ve su birikintilerinde yansımalarla karşılaşabilecek, daha keskin ışık ve gölge detayları görebileceğiz. Kısacası, oyunun görsel kalitesi çok daha iyi olacak. Ayrıca 4K çözünürlük ve 120FPS'e kadar çalışma hızından da söz ediliyor.

Stalker 2, GSC Game World tarafından geliştiriliyor. Devam niteliğinde, bünyesinde aksiyon ve korku elementlerini barındıracak olan oyun, şimdiye dek görülmüş en büyük haritalı
oyunlardan bir tanesi olacak.

Senaryo tarafında henüz pek detay paylaşılmadı, ama oyunda yapacağınız seçimlere göre senaryonun şekilleneceğini ve bunun sonucunda da farklı finallerle karşılaşabileceğinizi belirtelim. Tıpkı önceki Stalker oyunlarında olduğu gibi.

Evet, açık dünya olarak tasarlanan yapım, PC ve Xbox platformları için raflarda olacak, ancak henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.